Hallo,

Ik ben Nathasja, mama van 2 jongens. Afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs. 

10 jaar geleden kocht ik mijn eigen naaimachine en overlock. Daarvoor heb ik op die van mijn Oma en moeder leren naaien met hun tips en tricks. Niet volgens de regels van de haute couture.  Maar wel meer dan goed genoeg om in deze snelle en veeleisende maatschappij tot rust te komen om iets nieuws en unieks te creëeren. 

Sinds 3 jaar geven we ook workshops en naailessen. Waar we ons hart en ziel insteken! Die blinkende ogen op het einde van de avond als ze hun creaties zien.... daar doen we het voor!

Ik ben steeds opzoek naar leuke, unieke, prijs-kwaliteit stoffen. Waardoor onze collectie heel ruim is. We hebben ook heel veel uni kleuren. Zelfs een buurvrouw, Valerie Boone, die nu zo ver weg is... is zo onder de indruk van ons aanbod. Deze effen stoffen kunnen natuurlijk opgepimpt worden met onze handgemaakte strijkapplicaties. 

Maar naast alle onze effen stoffen hebben we natuurljk ook een enorme keuze aan prints.

Er is meer dan keuze genoeg in katoen, tricot, jogging, french terry, viscose, interlock, punta di roma, jeans, ribfluweel, breisels, badstof, wafelbadstof, woolgabardine,... Altijd welkom om hier te komen snuisteren!

 

Hier enkele oude sfeerbeelden de nieuwe komen eraan.

Winkel

 

Winkel

 

Winkel

 

Winkel

 

Jullie zijn zeker altijd welkom in mijn winkel. Zelf al is het maar om even aan de stoffen te voelen of rond te neuzen... 

De openingsuren zijn:

woensdag van 9u tot 11u30

donderdag van 19u tot 20u

vrijdag van 9u tot 11u30 en 13u tot 16u

zaterdag van 9u tot 12u

 

Ik ben er voor jou en zal je helpen waar ik kan!

Tot binnenkort!

Nathasja